Zundert | straatinfo

overige politie meldingen

Man door misdrijf om het leven gekomen

overige

Zundert - De man die zaterdagavond 27 februari omstreeks 22.30 uur dood in een woning is aangetroffen is door een misdrijf om het leven gekomen.

Op zaterdag 27 februari 2016 om 22.30 uur sloeg een vrouw alarm. Ze had al enige tijd niets vernomen van een familielid die in Zundert woont. De politie is naar de woning aan de Veilingstraat gegaan. De deur is geforceerd en daar werd een overleden man aangetroffen. Het was niet duidelijk hoe deze man om het leven is gekomen. De mogelijkheid bestond dat dit door een misdrijf was gebeurd. De recherche is een uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gestart.

Er is ook sectie op het lichaam van de man, de 45-jarige bewoner van het pand, verricht. Uit het onderzoek is gebleken dat de man wel door een misdrijf om het leven moet zijn gebracht. In het belang van het onderzoek worden daar verder geen mededelingen over gedaan.

Het special samengesteld onderzoeksteam heeft een onderzoek in de buurt gedaan. Het is nog niet duidelijk wat de eventuele toedracht van dit misdrijf is. De politie wil dan ook dringend informatie hebben over de man en zijn omgeving. Mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Soortgelijke berichten

Vrouw omgekomen bij misdrijf
Purmerend

Onderzoek dode man Nieuwe Havenweg afgerond
Hilversum

Dode na schietpartij
Krommenie

Man door misdrijf om het leven gekomen in Noord
Amsterdam

Vrouw overleden in woning
Alkmaar

Stoffelijk overschot in woning Planciusstraat ? Verdachte (29) aangehouden
Amsterdam

Dode man Heeze is vermiste Eindhovenaar
Heeze

Bewoner komt om bij woningbrand
Eindhoven

Bij brand omgekomen man niet om leven door misdrijf
Cothen

Onderzoek misdrijf Bredenoord in Opsporing Verzocht
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio